За Нас

Добредојдовте во ГЕИНГ ДОО Скопје, македонска инженеринг компанија со бизнис операции во регионот на Балканот. Ве покануваме да ја проследите оваа интернет презентација и да се запознаете со нашата успешна приказна. Во страниците што следат ќе откриете повеќе за:

Зошто ГЕИНГ
Mисија и Визија
Менаџмент на Квалитет

и многу повеќе.

Профил

250+ ВРАБОТЕНИ
95%
13 ПРОФЕСИОНАЛНИ ЛИЦЕНЦИ
70%
145 ОВЛАСТУВАЊА ПОСЕДУВААТ ИНЖЕНЕРИТЕ
90%
8 СЕКТОРИ
65%
32 ОДДЕЛЕНИЈА
95%
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9